Chiftelute la cuptor

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 20 Aug 2014 | 15100 vizualizari

 

E mai racoare afara,deci merge sa dau drumul la cuptor...

 

INGREDIENTE

  • 250 g carne de porc tocata ( un pic mai grasa)
  • 250 g carne de vita tocata
  • 2 felii de paine inmuiate in lapte
  • 2 oua
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute la cuptor:

Tocam carnea, vita si porc, adaugam ceapa taiata marunt si painea inmuiata in lapte si stoarsa ( nu foarte mult ) si omogenizam.

Adaugam piper si sare dupa gust, apoi cele doua oua si verdeata tocata marunt.

Dupa ce am omogenizat bine tot amestecul, formam ''perisoare'' sau chiftelute, le dati forma care vreti.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin ulei asezam gogoselele formate, dam tava la cuptor la foc mediu cca 1 ora.

Se servesc atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

madi_marin 1

24.08.2014, 20:29

as manca de-astea fara numar....

Rocsi 1

26.08.2014, 18:30

Preferatele mele, clar!

MotanLaOale 1

28.08.2014, 22:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

ieri la 22:08

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute la cuptor (reteta video)